Yılın "en"leri seçiliyor

NEVŞEHİR/FİB-Yılın Enleri ve Yılın Belediye Başkanları ile Geleneksel 1. “Nevşehir Sevdalıları” Birleşen Ellerde 27 Şubat 2008 Çarşamba günü Kapadokya Kültür ve Sanat merkezinde yapılacak etkinlikte buluşuyor. Memleketimize ve Nevşehir Üniversitesine bağışta bulunan Hayırsever iş Adamlarımız İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Doğan Birgül başkanlığında Eski Nevşehir Valimiz Şinasi Kuş, Nevşehir Üniversitesi Adına Rektör ve Nevşehir öğrencileri,Almanya Kapadokya Kültür Derneği Başkanı Mümin Uluç,Özkonaklılar Derneği Başkanı Mesude Erciyas, Kuyder Derneği Başkanı İsmail Karakaya, Yuvalılar Derneği Başkanı,Acıgöllüler Derneği Başkanı Ahmet Dikici gibi sivil ve toplum örgütü başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile Gülden Karaböcek, Yankır ve Star TV Hayalin İçin söyle yarışma proğramının 1.Olan Adem ile şenlenecek proğramda son güne girerken Tüm Nevşehir halkı büyük bir sabırsızlıkla Gönül dostları ve Nevşehir Sevdalılarını Bağırlarına basmaya hazırlanıyorlar.Çarşamba günü Nevşehir de tarih yazan değerli Nevşehir Sevdalılarının buluştukları gün olması açısından büyük önem taşıyor. Öte yandan Yılın Yatırımcısı Turizme katkıları geçenler,yılın Odası,yılın bürokratı,2007 yılının gibi 2007 yılının en başarılı isimleri ile yine yapılan 3 Aylık çalışma sonrasında anketle vatandaşların değerlendirmesinden yola çıkarak 2007 Yılının En Başarılı Belediye başkanları ile Yılın Belediye başkanları Yine bu tarihi muhteşem günde açıklanacak.Bu gün Geleneksel olarak yapılacak olan 1. Nevşehir Sevdalılarının buluştuğu özel bir proğram olarak Nevşehir tarihine geçecek.Kapadokya ajans FİB Haber www.nevsehirce.com Gurula Sunar.Proğramın yapılmasında emeği geçen tüm gönül dostlarına teşekkür ediyoruz.